MØT GJENGEN

ET UNGT OG SPENNENDE BYRÅ

Med bred erfaring og lidenskap for faget klarer vi å konkurrere mot de største i bransjen. Et samarbeid med oss er en avtale om gode resultater og god stemning.

Sunny Sharma

gründer

Sunny er vår dagligleder og markedsfører. Han har lang erfaring med digital markedsføring og har tidligere jobbet som journalist for NRK Nyheter.

Ulfur Eyjolfsson

gründer

Ulfur er vår filmskaper og konseptutvikler. Han er en kreativ sjel som brenner for å fortelle historier som får deg til å le og grine på samme tid. 

Mikkel Løwe

programleder

Mikkel er vår Twitch-stjerne. Han er en gamer på fulltid og programleder på deltid, og klarer alltid å bringe frem et smil hos publikum.  

Skjermbilde 2021-01-17 kl. 23.17.04

Connie Lunde

PROGRAMLEDER

Connie er vår TikTok-stjerne. Hun har et øye for trender og er ekspert på sosiale medier. Connie tar en bachelor i medier og kommunikasjon.

Kunta Houen

Web-Designer

Kunta er vår “web-guru”. Han er godt i gang med en bachelor i datateknologi, og mestrer koding og design like godt som skateboarding.

Pulver MEDIA

Addo Azare

programleder

Addo er vårt musikktalent. Med en voksende rapp-karriere og et bredt smil klarer han å få frem de gode historiene fra musikkverden.

Helene Torsvik

Fotograf

Helene er vår fotograf. Hun lever for å ta kreative bilder og klarer alltid og levere selv under harde tidsfrister. 

Agnes Klevmark

dokumentarist - foto

Agnes er vår dokumentarist. Hun brenner for å fortelle historiene du aldri har hørt før og har et talent innen fotografi. 

Shaun Nguema

MUSIKKPRODUSENT

Shaun er vår Mozart. Han har tatt veien fra å lage låter på gutterommet til å ha stålkontroll i musikkstudio.