Trenger du ny nettside?

En god nettside er noe av det viktigste du kan investere i. Det gjenspeiler deg som bedriftseier og er førsteinntrykket til potensielle kunder. Da er det viktig å se bra ut, og det er nettopp det vi kan hjelpe deg med! 

Vi bygger din nettside

Førsteinntrykk er viktig på nett og vi vil at din nettside skal skille seg ut. Sammen med deg kommer vi til bunn av hva som gjør merkevaren din unik og finner et visuelt uttrykk som passer. Vi bruker WordPress for å bygge ut din nettside og vi gjør det enkelt for deg å kunne endre innhold når det passer deg. 38% av alle nettsider er bygget med WordPress. Det gjør det pålitelig og enkelt å holde din nettside oppdatert med de nyeste funksjonene.

Design

Fremtiden er på mobil

Responsiv nettside

Nettsiden din må fungerer like bra på små skjermer som på store. Vi setter ekstra fokus på den mobile versjonen ettersom nettbruk på mobil er mer dominant og fortsetter å vokse.

UX design

Et godt design er et design som er funksjonell og gir brukeren en god opplevelse. Vi fokuserer på å lage nettsider som er funksjonell og estetisk.

Optimalisering

Vi sørger for at din nettside holdes oppdatert og sikkert med de nyeste funksjonalitetene.

Ikke bli holdt tilbake!

SEO ( Søkemotoroptimalisering ) er viktig for at din nettside skal være konkurransedyktig på Google. Det vil øke din synlighet på nettet organisk uten bruk av betalte annonser.

For hvert sekund nettsiden din må laste øker sjansen for at kunden forlater siden. Google foretrekker raske nettsider og dermed rangerer nettsider også etter hastighet. Dette gjør det viktig å diagnostisere og optimalisere din nettside for å kunne ha en fordel over dine konkurrenter.  

Vil du ha et tilbud?

+47 47 66 01 50

Tilgjengelig fra 10:00 – 19:00, man – lør

Adresse Vogts gate 43, Oslo, 0474

E-post kontakt@pulvermedia.no