bli SYNLIG PÅ GOOGLE

Med strategiske og optimaliserte Google annonser vil du oppleve økt antall relevante besøk og flere konverteringer på din nettside.

DERFOR TRENGER DU GOOGLE ADS

Som markedsføringskanal er Google overlegen for å treffe relevante kunder. Ved strategisk bruk av Google annonser treffer vi kunden i «kjøpsmodus», det vil si at kunden aktivt søker etter tjenesten eller produktet du tilbyr, eller har et problem, ønske eller behov som dine produkter eller tjenester kan være løsningen på.

Google sin prismodell er basert på «Pay Per Click – modellen» noe som gjør annonseringen svært kostnadseffektiv. Våre teknikkere optimaliserer dine annonser slik at de kan konkurrere mot dine konkurrenter.

DETTE GJØR VI

For oss er det viktig å ha en kontinuerlig og effektiv dialog med våre kunder gjennom fasene, derfor kan dere kontakte oss til enhver tid for å drøfte idéer, gi tilbakemeldinger og planlegge nye annonser.

analyse

Vi analyserer markedet ditt for å finne målgrupper, konkurrenter og aktuelle søkeord

FORARBEID

Sammen skaper vi budskapet, strategien og budsjettet til dine annonser.

publisering

Med kunnskapen og rammene fra tidligere faser, publiserer vi annonsene.

VEDLIKEHOLD

Med informasjonen fra publiserte annonser, forbedrer vi annonsene daglig.

SLIK SKAL VI FÅ DEG PÅ FØRSTEPLASS

Vi skreddersyr Google annonsene til de aktuelle målgruppene og søkene som foretas. Dette krever grundig forarbeid, blant annet setter vi oss inn i målgruppen, produktet eller tjenesten som tilbys og foretar en søkerordanalyse før vi starter med utformingen av annonsene. Deretter fortsetter vi å kontinuerlig optimalisere på bakgrunn av data som samles.

KUNDER VI HAR GJORT SYNLIGE PÅ GOOGLE

Google annonser

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

+47 47 66 01 50

Tilgjengelig fra 10:00 – 19:00, man – lør

Adresse Vogts gate 43, Oslo, 0474

E-post kontakt@pulvermedia.no